2462 Martonvásár Vajda János út 35. Telefon: 06/20-952-5079 E-mail: brucksecuritykft@t-online.hu
 
 

Üdvözöljük a Bruck Security Kft. honlapján!

 
stabil gazdasági
  helyzet
korrekt jogi
  feltételrendszer
11 éves szakmai
  tapasztalat
testre szabott
  szolgáltatások
minőségi
  munkavégzés
kedvező árak
 
 
 
 

Távfelügyelet Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás
KÖZBIZTONSÁGI ÉS EGÉSZSÉGÜGYI TÁVFELÜGYELET MINDENKINEK!

Kedves Martonvásáriak!

Városunkban is elindítjuk a jelzőrendszeres házi segítségnyújtást, mellyel családtagjainkat tudhatjuk biztonságban. Először az igényfelmérés történik meg, majd megfelelő számú csatlakozó esetén elindul a rendszer. A polgármesteri kabinet megvitatta a különböző ajánlatokat, és a választásunk egy martonvásári vállalkozásra esett. Polgármesterként bízom abban, hogy a rendszer sikeres lesz.
Amennyiben megtehetik, javaslom, hogy csatlakozzanak a rendszerhez, hiszen idős, egyedülálló családtagjaink biztonsága mindannyiunknak fontos!

Dr. Szabó Tibor polgármester

Tisztelt Állampolgárok!

A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás orvosi, illetve szociális felhasználási területén túlmenően lehetőséget látok annak a bűnmegelőzés, illetőleg a bűnüldözés területén történő hasznosítására is.
A Gárdonyi Rendőrkapitányság nevében vállalom, hogy a diszpécser központ által a rendőrkapitányság ügyeletére továbbított jelzésekre lehetőségeink szerint azonnal reagálunk, illetve azokat kiemelten kezeljük. Javaslom, csatlakozzanak a rendszerhez!

 

Dr. Sági János r. alezredes, rendőrkapitány

Tisztelt Megrendelőink!

Bruck Sándor vagyok, martonvásári vállalkozó. Magam is úgy gondolom, hogy sokat tehetünk biztonságunkért, ha elindítjuk a távfelügyeleti rendszert. Helyi lakosként én is szembesültem a sok betöréssel, lopással, de tájékoztattak a gyakran előforduló rosszullétekről, balesetekről is.
Az önkormányzat támogatásával és közreműködésével elinduló rendszerünk megoldást kínál a fenti problémákra. Bárki csatlakozhat, aki vállalja a havi díj megfizetését. Idős családtagjaink biztonsága, azt gondolom sokaknak megéri az átlagosnak számító térítési díjat.
Kérem, a rendszer részletesebb megismeréséhez tekintsék meg a
jelzőrendszert bemutató oldalunkat!

Bruck Sándor ügyvezető