2462 Martonvásár Vajda János út 35. Telefon: 06/20-952-5079 E-mail: brucksecuritykft@t-online.hu
 
 

Üdvözöljük a Bruck Security Kft. honlapján!

 
stabil gazdasági
  helyzet
korrekt jogi
  feltételrendszer
11 éves szakmai
  tapasztalat
testre szabott
  szolgáltatások
minőségi
  munkavégzés
kedvező árak
 
 
 
 
 

Távfelügyelet Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás
KÖZBIZTONSÁGI ÉS EGÉSZSÉGÜGYI TÁVFELÜGYELET MINDENKINEK!

A rendszer bemutatása

Ön kap tőlünk egy hordozható, övre csíptethető, csepp és ütésálló készüléket, sőt, további kényelme érdekében kap egy karóra-szerű pánikgombot, amely a készülék harminc méteres körzetében továbbítja segélykérését.

Önnek nem kell számítógépes ismeretekkel, vezetékes telefonnal, mobil-telefonnal, internet kapcsolattal rendelkeznie. A rendszer működő-képességét diszpécser kíséri figyelemmel, egy GPRS rendszerű készülék segítségével!

Amennyiben segítségre van szüksége, egy gombnyomás, és a diszpécser a nap 24 órájában azonnal bejelentkezik. Nem kell tárcsázni, a készüléket felemelni, a kétirányú hangkapcsolat azonnal létrejön.

A diszpécser képernyőjén azonnal megjelenik az Ön készülékének pontos helye, és az érzékeny mikrofon közvetíti számára az Ön szavait, hangokat, zörejeket.

A készülék hangszórója segítségével a diszpécser azonnal vissza is tud szólni, küldi a biztonsági szolgálat járőreit, szükség szerint a mentőket, orvosi ügyeletet, rendőrséget, tűzoltóságot.

Önnek nem kell számítógépes ismeretekkel, vezetékes telefonnal, mobil-telefonnal, internet kapcsolattal rendelkeznie. A rendszer működőképességét diszpécser kíséri figyelemmel, egy GPRS rendszerű készülék segítségével!
Amennyiben segítségre van szüksége, egy gombnyomás, és a diszpécser a nap 24 órájában azonnal bejelentkezik. Nem kell tárcsázni, a készüléket felemelni, a kétirányú hangkapcsolat azonnal létrejön. A diszpécser képernyőjén azonnal megjelenik az Ön készülékének pontos helye, és az érzékeny mikrofon közvetíti számára az Ön szavait, hangokat, zörejeket. A készülék hangszórója segítségével a diszpécser azonnal vissza is tud szólni, küldi a biztonsági szolgálat járőreit, szükség szerint a mentőket, orvosi ügyeletet, rendőrséget, tűzoltóságot.

 

A rendszer havidíja előreláthatólag 4.990 Ft + áfa lesz.